reisexperts globe australia2day america2day phone envelop calendar printer list facebook2 twitter2
Western Classic

Western Classic

15 NACHTEN  
VANAF 1200 €
San Fransisco   |   Selfdrive tour   |   Los Angeles   |   Las Vegas

Ontdek West Amerika

Sinds de ontdekking van Amerika heeft het westen van Amerika altijd een enorme aantrekkingskracht gehad. Sinds onze kindertijd worden we overrompeld door Amerikaanse invloeden. West Amerika biedt heel veel. San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Geweldige steden om te bezoeken. De nationale natuurparken als Grand Canyon, Death Valley, Yosemite... kortom rondreizen doorheen Westamerika is een geweldige beleving.

VRAAG MEER INFORMATIE

Travel Planner

U kan deze tour toevoegen aan uw persoonlijke reisplanner en een onvergetelijke reis plannen naar Australië

reis toevoegen aan uw reisplan

 

2 NACHTEN

San Francisco

San Francisco Area bestaat uit de bruisende stad San Francisco, de luchthavens, het schiereiland zelf en de North en East Bay. North Bay is vooral bekend om Napa Valley met zijn wijngaarden en wijnhuizen, East Bay daarentegen is meer een woonwijk. De meeste reizigers passeren het schiereiland wanneer ze naar het zuiden reizen via de Pacific Coast Highway richting Los Angeles.

2 NACHTEN

 

2 NACHTEN

Yosemite

Yosemite National Park Area is een geweldig natuurpark. Naast de enorme Rotsformatie "El Capitan" en de vele watervallen kan u hier alsook de Seqouia bomen ontdekken. Hou er rekening mee dat tijdens het winterseizoen dit park beperkt toegangkelijk is.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Death Valley

Het legendarische Death Valley is een woestijn met zandduinen, met sneeuw bedekte bergen, lagen van veelkleurige rotsen, canyons en drie miljoen hectare met steenwoestijn. Death Valley National Park is erg groot en de dichtstbijzijnde steden zijn zo afgelegen dat de beste optie is om in het park te verblijven. Als alle hotels in volgeboekt zijn, kan je als alternatief een overnachting in Lone Pine, Amargosa Valley of Beatty voorstellen.

1 NACHT

 

1 NACHT

Las Vegas

Las Vegas is een sprookjesland met extravagante hotels, amusement en casino’s. Maar het gebied rond Las Vegas biedt meer dan alleen maar glitter en opwinding. Het is een regio met verscheidene berg –en woestijnlandschappen, met parken zoals Red Rock Canyon en de omliggende steden Henderon en Boulder City.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Bryce Canyon National Park

Dit gebied bestaat uit Bryce Canyon National park en de omliggende steden. Er ligt maar één lodge in het park maar je hebt ook enkele hotels die vlakbij de ingang gelegen zijn. In de omliggende steden zoals Tropic, Panguitch, Antimony, Cannonville, Cedar City, Parowan, Brian Head, Carmel Junction en Kanab is er een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden.

2 NACHTEN

 

2 NACHTEN

Page - Lake Powell

Deze regio omvat het gebied rond Lake Powell en Cataract Canyon in Utah en Arizona, ongeveer 5,076km² waarvan het grootste deel woestijngebied is. Het recreactiegebied grenst aan Capitol Reef National Park en Canyonlands National Park in het noorden, Grand Staircase-Escalante National Monument in het westen, Vermillion Cliffs National Monument en het noordoostelijk deel van Grand Canyon National Park in het zuidwesten, en Navajo Indian Reservation in het zuidoosten.

2 NACHTEN

 

2 NACHTEN

Grand Canyon

Je kan Grand Canyon National Park bereiken vanaf de hoofdingang aan de South Rim en North Rim. De canyon’s westelijke rand is ook toegankelijk via wegen door het Hualapai Indian Reservation. Alternatieven voor de accommodaties in het park zijn er in naburige steden zoals Tusayan, Cameron, Meadview en Gray Mountain.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Lake Havasu

Lake Havasu City is gelegen aan de oevers van een groot stuwmeer achter Parker Dam aan de Colorado River, op de grens tussen Californië en Arizona. De schilderachtige kustlijn van Lake Havasu State Park is een ideale plaats om te kamperen, wandelen in de natuur, mooie stranden, vissen, varen en andere watersporten. De stad is ook ideaal om te overnachten als tussenstop op weg van Los Angeles naar Grand Canyon National Park Area of omgekeerd.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Los Angeles

Wordt kortweg "LA" genoemd. De bloeiende filmindustrie spreekt tot ieders verbeelding. Beverly Hills, Universal Studios, Disneyland Californië. Breng alsook een bezoek aan de mooie stranden van Venice, Santa Monica. Een perfecte afsluiter van uw Amerikareis.

2 NACHTEN

Reisduur

16 dagen - 15 nachten
vertrek dagelijks

Reissom

va €1200,- p.p. (bij 2 personen)

Overnachten

Wij voorzien tijdens deze rondreis steeds middenklasse hotels op basis van een tweepersoonskamer enkel logies.

Vervoer

per wagenhuur vanaf €499,- per auto (categorie Compact 4 deurs, Alamo Gold verzekering en tweede bestuurder)

Inclusief

De vermelde tour is steeds het landarrengement en Roadbook op basis van een tweepersoonskamer. Prijzen worden steeds bij uw aanvraag aktueel nagekeken. Prijzen en plaatsen zijn steeds onder voorbehoud tot defintieve boeking. Boek tijdig uw droomreis naar Amerika. Hoe vroeger u boekt hoe beter de prijzen zijn.

Exclusief

internationale vlucht, autohuur 15 dagen, maaltijden, entreegelden nationale parken (US$ 80,-), benzine en parkeerkosten

Vliegtuigtickets

Boek tijdig uw vliegtuigtickets naar Los Angeles of San Francisco. Vraag ons de beste prijzen !!

volwassenen :
kinderen (2-11 jaar) :
baby's (< 2 jaar) :

Ik ontvang graag meer informatie

Verstuur dit formulier om een gepersonaliseerde prijsofferte te ontvangen. Onze reisspecialisten nemen graag persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken en de reis hierop af te stemmen. Daarom willen we je verzoeken om je telefoonnummer waarop je overdag te bereiken bent in te vullen.

volwassenen en   kinderen

Andere reizen die u misschien ook interesseren