reisexperts globe australia2day america2day phone envelop calendar printer list facebook2 twitter2
Explore The West

Explore The West

21 NACHTEN  
VANAF 1199 €
USA : het Westen   |   San Fransisco   |   Los Angeles   |   Selfdrive tour   |   Las Vegas

Explore the west

Sinds de ontdekking van Amerika heeft het westen van Amerika altijd een enorme aantrekkingskracht gehad. Sinds onze kindertijd worden we overrompeld door Amerikaanse invloeden. West Amerika biedt heel veel. San Francisco, Los Angeles en Las Vegas. Geweldige steden om te bezoeken. De nationale natuurparken als Grand Canyon, Death Valley, Yosemite... kortom rondreizen doorheen Westamerika is een geweldige beleving.

VRAAG MEER INFORMATIE

Travel Planner

U kan deze tour toevoegen aan uw persoonlijke reisplanner en een onvergetelijke reis plannen naar Australië

reis toevoegen aan uw reisplan

 

2 NACHTEN

Phoenix

Phoenix, de zonnigste metropool van de Verenigde Staten is beroemd voor de vele, in palmboom gehulde, resorts, golfbanen in de woestijn en elegante modecentra. Het gebied heeft een overvloed aan sportfaciliteiten en culturele attracties, uitstekende restaurants, fascinerende musea en verschillende residentiële wijken. Na een enorme heropleving is downtown Phoenix het hart van één van de grootste steden van het land en fungeert als het regeringscentrum en centrum van handel en cultuur voor de staat Arizona.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Grand Canyon

Grand Canyon National Park kan je bereiken vanaf de hoofdingang aan de South Rim en North Rim. De canyon’s westelijke rand is ook toegankelijk via wegen door het Hualapai Indian Reservation. Alternatieven voor de accommodaties in het park zijn er in naburige steden zoals Tusayan, Cameron, Meadview en Gray Mountain.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Page - Lake Powell

Deze regio omvat het gebied rond Lake Powell en Cataract Canyon in Utah en Arizona, ongeveer 5,076km² waarvan het grootste deel woestijngebied is. Het recreactiegebied grenst aan Capitol Reef National Park en Canyonlands National Park in het noorden, Grand Staircase-Escalante National Monument in het westen, Vermillion Cliffs National Monument en het noordoostelijk deel van Grand Canyon National Park in het zuidwesten, en Navajo Indian Reservation in het zuidoosten.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Monument Valley, op 20 mijl ten zuiden van Monument Valley ligt Kayenta, de dichtstbijzijnde stad ten zuiden van het park. Deze kleine stad is een goede uitvalsbasis voor het verkennen van Monument Valley Navajo Tribal Park en het Navajo National Monument.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Moab

Op slechts 8 km ten zuiden van Arches National Park en op 55 km ten oosten van Canyonlands National Park, wordt de stad omgeven door enkele van de mooiste landschappen. De unieke combinatie van de gastvrijheid, mooie omgeving en de koele waters van de Colorado River en een waaier aan recreatiemogelijkheden heeft van Moab een hub voor toeristische activiteiten en diensten gemaakt. Moab is een populair basiskamp geworden voor mountainbikers, liefhebbers van jeeps, wandelaars, kajakkers en rafters, die de rode canyon willen verkennen die het zuidoosten van Utah domineert.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Bryce Canyon National Park

Dit gebied bestaat uit Bryce Canyon National park en de omliggende steden. Er ligt maar één lodge in het park maar je hebt ook enkele hotels die vlakbij de ingang gelegen zijn. In de omliggende steden zoals Tropic, Panguitch, Antimony, Cannonville, Cedar City, Parowan, Brian Head, Carmel Junction en Kanab is er een ruim aanbod aan overnachtingsmogelijkheden.

1 NACHT

 

1 NACHT

Zion National Park

Zion National Park ligt op 60 km ten noordoosten van St. George en de Pine Valley Mountains liggen ten noorden en noordwesten van de stad. De bezienswaardigheid in St. George is zijn specifieke geologie. Red Bluffs vormen het noordelijke deel van de stad. De noordoostelijke rand van de Mojave Desert zijn zichtbaar in het zuiden.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Las Vegas

Het toerisme en de gokindustrie zijn de belangrijkste inkomsten voor Las Vegas. Las Vegas, omgeven door bergen, canyons en woestijn, is één van de snelst groeiende steden in de Verenigde Staten. Zoals het gezegde, “what happens in Vegas stays in Vegas,” wat je wensen ook zijn, deze stad heeft het. Door de overvloed aan hotels hebben er zich verschillende buurten gevormd, zoals Downtown, ook gekend als het Fremont Street gedeelte en On of Off the Strip, de bijnaam voor de Las Vegas Boulevard. Noord Las Vegas is een buurt die alleen maar interessant is als je gaat naar de Nellis luchtmachtbasis en de Las Vegas Speedway.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Death Valley

Death Valley staat bekend voor zijn extremen: het is de droogste en warmste plaats in Noord-Amerika, op 86m onder de zeespiegel en hiermee de laagst gelegen plaats op het vasteland. Ondanks zijn morbide naam overleeft een grote diversiteit van dieren in Death Valley. Er zijn twee grote valleien in het park, Death Valley en Panamint Valley. Death Valley biedt een ruim aanbod van activiteiten zoals wandelen, fotografie, sterren kijken, 4x4 rijden, fietsen of zelfs de Badwater Ultramarathon.

1 NACHT

 

1 NACHT

Mammoth Lake

Mammoth Lakes bevindt zich ten zuidoosten van Lake Tahoe en Yosemite National Park. Dit land van ruige bergtoppe, ettelijke meren, rivieren, watervallen, alpenweides en uitgestrekte bossen heeft spectaculaire vergezichten en een grote keuze aan recreatiemogelijkheden te bieden. Het spectaculaire landschap werd gevormd door vulkanen en gletsjers. Het plaatsje Mammoth Lakes is een levendig vakantieoord voor wie wil skiën of gewoon van de bergen genieten

1 NACHT

 

1 NACHT

Yosemite - Mariposa

Marioposa, gelegen op 56 km ten zuidwesten van de ingang van Yosemite en op 69 km van Yosemite Valley ligt Mariposa aan de uitlopers van de Sierra Nevada met de Mariposa Creek die door de stad stroomt. Mariposa is een gezellig, historisch stadje in een mooie bergachtig gebied met een sfeer van de korte goudkoorts die hier heeft plaatsgevonden.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

San Francisco

San Francisco, het culturele centrum van noorden van Californië, staat bekend om zijn mix van een mooie natuur, unieke cultuur en een bruisend stadsleven. De stad is verdeeld in 5 wijken zoals Fisherman’s Wharf, Union Square...die u kunt ontdekken door te klikken op ‘Regio’. Elke wijk biedt compleet ander gevoel en beleving van de stad.

2 NACHTEN

 

1 NACHT

Monterey - Carmel

Monterey, een rustige haven, de witte gipsen huizen met rode daken, de zandstranden en de Montereydennen en -cipressen waren hier al toen Monterey nog de Spaanse hoofdstad van Alta California was. De typische mix van Mexicaanse en New England-stijlen, de zee en de missiehuizen en 'ranches' maken van Monterey onmiskenbaar een echte Californische stad. De stad is er in geslaagd de vele historische, Spaanse, lemen huizen zeer gedetailleerd te restaureren.

1 NACHT

 

1 NACHT

San Simeon

San Simeon is een historisch dorpje, waar vroeger walvisjager leefden. Ongeveer een eeuw geleden vonden hier levensverachtende strooptochten plaats toen er walvissen gespot werden. In deze tijden gaat het er vreedzamer aan toe: spotten van walvissen, zeeleeuwen en zeeotters is er erg populair van maart tot mei en van december tot januari, wanneer ze naar het zuiden migreren.. Eén van de voornaamste bezienswaardigheden is Hearst Castle.

1 NACHT

 

2 NACHTEN

Los Angeles

Los Angeles staat bekend voor. Hollywood, Beverly Hills ... Naast deze uitgaansgelegenheden biedt Downtown LA ook meer historische wijken zoals Historic Downtown, Chinatown, Little Tokyo...Los Angeles is een heel diverse stad. Disneyland Califonië is slechts een half uurtje rijden.

2 NACHTEN

Reisduur

22 dagen - 21 nachten
vertrek dagelijks

Reissom

va €1199,- p.p. (bij 2 personen)

Overnachten

Wij voorzien tijdens deze rondreis steeds middenklasse hotels op basis van een tweepersoonskamer enkel logies.

Vervoer

per wagenhuur vanaf €899,- per auto (categorie Compact 4 deurs, Alamo Gold verzekering en tweede bestuurder)

Inclusief

De vermelde tour is steeds het landarrengement en Roadbook op basis van een tweepersoonskamer. Prijzen worden steeds bij uw aanvraag aktueel nagekeken. Prijzen en plaatsen zijn steeds onder voorbehoud tot defintieve boeking. Boek tijdig uw droomreis naar Amerika. Hoe vroeger u boekt hoe beter de prijzen zijn.

Exclusief

internationale vlucht, autohuur 22 dagen, maaltijden, entreegelden nationale parken (US$ 80,-), benzine en parkeerkosten

Ik ontvang graag meer informatie

Verstuur dit formulier om een gepersonaliseerde prijsofferte te ontvangen. Onze reisspecialisten nemen graag persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken en de reis hierop af te stemmen. Daarom willen we je verzoeken om je telefoonnummer waarop je overdag te bereiken bent in te vullen.

volwassenen en   kinderen

Andere reizen die u misschien ook interesseren